miscellaneous/articles/transp.jpg
31. října 2022

Koalice na Praze 1 chystá radikální změnu. Otevřenost je klíčem naší spolupráce

Nově vznikající koalice na Praze 1 staví svůj program na radikálním posílením otevřenosti a transparentnosti radnice. „Máme ambiciózní, ale realistický plán, jak umožnit našim občanům větší vhled a spolupráci s radnicí,“ uvádí Terezie Radoměřská (TOP 09) a dodává:

miscellaneous/articles/team1.jpg
31. října 2022

Piráti povedou Prahu 1. Koaliční smlouva podepsána, Bodeček a Antalová radními

Vážení sousedé a sousedky z Prahy 1, místní sdružení Pirátů na Praze 1 v demokratickém hlasování schválilo koaliční smlouvu a programové prohlášení pro koalici Piráti a občané z Prahy 1, TOP 09, Rezidenti 1, ODS a Naše Praha 1. Stejně tak byly potvrzeny naše nominace do Rady, kde nás bude zastupovat David Bodeček a Ivana Antalová. Koaliční smlouva byla podepsána v pondělí 31. října. Požádali jsme naše partnery, abychom také zahájili diskuzi o koaličně-opozičních principech otevřené a transparentní spolupráce.

miscellaneous/articles/bodecek2.jpg
5. října 2022

Piráti uspěli na Praze 1 ve volbách, získali čtyři mandáty. Vyjednávají o variantách možné koalice

Praha, 5. října 2022 – Piráti a občané z Prahy 1 získali v komunálních volbách 16,26 procent hlasů, čímž posílili oproti minulému období. Obhájili také čtyři mandáty a složili nový zastupitelský klub, jehož součástí jsou David Bodeček, Ivana Antalová, Martin Arden a Nikol Švecová. Ihned po volbách také začali vyjednávat s dalšími stranami ohledně vzniku možné koalice tak, aby mohli naplňovat svůj program pro zlepšení života na Jedničce, k čemuž se zavázali občanům.

miscellaneous/articles/antalova1.jpg
30. srpna 2022

Ivana Antalová: Bariéry do 21. století nepatří!

Bariéry do 21. století nepatří! Podívejte se, jak se kandidátka Pirátů Ivana Antalová „proměnila“ na krátkou chvíli ve vozíčkáře. A na jaké překážky narazila, jen když chtěla navštívit radnici své městské části.