Krásné svátky a hodně štěstí do nového roku 2019

22. 12. 2018
Krásné svátky a hodně štěstí do nového roku 2019

Zpráva z MČ Praha 1.

Dne 20.12.2018 bylo zvoleno na mimořádném zasedání Rady MČ Praha 1 osazenstvo prvních třech komisí, které jsou poradním orgánem Rady. Upozorňuji, že součástí komisí jsou i nominanti opozičních stran, což je naprosto správné. Zvlášť, když mají mezi sebou odborníky, kteří snad nezištně budou nápomocni a podporou pro vedení Prahy 1. Komise pro dopravu a veřejný prostor: Ma rtin Kotas (předseda), Květoslav Syrový (zástupce předsedy), Michal Štěpán, Anna Vinklárková, Jiří Kučera (ml.), Vít Masare, Petr Kučera (arch.), Amália Počarovská, Marek Bělor, Jakub Hendrych, Pavel Řeháček, Richard Bureš.

Komise pro územní rozvoj: Tomáš Vích (předseda), Tomáš Raiter (zástupce předsedy), Jiří Kučera (ml.), Daniel Merta, Krištof Hanzlík, Lenka Burgerová, Richard Biegel, Ivan Lejčar, Jan Sedlák, Pavel Vincent Koch, Filip Kračman, Robert Höhne, Karel Tabery. Komise obecního majetku: Martin Martin - Martin Motl (předseda), Patricia Cipro (zástupce předsedy), Adam Zábranský, David Bodeček, Štěpán Mairovský, Amálka Počarovská, Vladan Brož, Kamil Vavřinec Mareš, Karel Procházka, Jan Votoček, Vladimír Mařík. Všem členům ke zvolení gratuluji a těším se na spolupráci, zejména se členy Komise obecního majetku.

David Bodeček - radní pro majetek a bydlení MČ Praha 1

Mám radost, Komise územního rozvoje na Praze 1 je na světě schválená Radou MČ Prahy 1 a zahajuje od ledna 2019 činnost. První jednání bude ve čtvrtek 10. ledna 2019 od 16 hodin v zasedací místnosti v přízemí v pasáži radnice Vodičkova 18, Praha 1.

KOMISE PRO ÚZEMNÍ ROZVOJ bude nově zasedat ve složení předseda Tomáš Vích a zástupce předsedy Tomáš Raiter /Piráti č lenov&ea cute;:

• experti: Paul Vincent Koch, Ivan Lejčar, Jan Sedlák
  • Praha 1 Sobě: Lenka Burgerová, Richard Biegel
  • My co tady žijeme: Jiří Kučera, Daniel Merta
  • Zelená pro jedničku: Krištof Hanzlík
  • TOP09: Filip Kračman
  • ODS: KarelTbery
  • ANO: Robert Höhne
  • tajemník: Jan Brabec
  • asistentka: Jitka Vondroušková

PROGRAM prvního jednání 10. 1. 2019 bude především seznamovací, odsouhlasíme si statut a jednací řád, termíny jednání, cíle a priority, kterých bychom rádi dosáhli.

Tomáš Vích